Crunchy sweet potato with rozemarijn and sea salt

Standaard

Krokante zoete aardappel met rozemarijn en zeezout, jammie! Ik heb deze keer ook weer de spiraal groentesnijder gebruikt maar als je die niet hebt kan je plakjes, reepjes o.i.d. snijden. Ik heb het gemaakt voor bij de lunch maar het kan ook voor diner.Afbeelding

Dit heb je er voor nodig………

  1. 1 Bataat (zoete aardappel)
  2. Rozemarijn
  3. Olijfolie
  4. Zeezout
  5. Bakpapier

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Was de bataat heel goed snij ‘m in sliertjes of plakjes, smeer in met olijfolie en rozemarijn. Spreid het uit op bakpapier en bak het in ongeveer 15 a 20 minuten krokant (houd het goed in de gaten dat het niet verbrand). Als het klaar is dan op een stuk keukenrol laten uitlekken (zo wordt het nog krokanter). Strooi er een klein beetje zeezout overheen en klaar!

Te combineren met elke groente. Ik vind olijven, feta en avocado er erg lekker bij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s