Kleurig fruitijs

Pagina

Met dit mooie weer trekken we er allemaal op uit, lekker naar buiten. Fietsen, sporten, spelen, terrasje, wandelen. De zon schijnt, de vogels fluiten en in de verte hoor je de bel van de yscoman…………..mamaaaaa mogen we een ijsje? Lekker zo’n ijsje maar het zit vol met verkeerde vetten en suikers, daarom dit recept van kleurig fruitijs waar je je kind erg blij mee maakt.

Fruitijs

Dit heb je er voor nodig………….

  1. Bevroren blauwe bessen
  2. Bevroren stukjes kiwi
  3. Bevroren aardbeien

Zorg dat je een flinke voorraad klein gesneden fruit in de vriezer hebt, het mag van alles zijn, andere voorbeelden zijn: mango, banaan, ananas etc. Gebruik 3 verschillende kleuren zodat je een kleurrijk ijsje krijgt.

Leg het fruit een kwartier van te voren uit de vriezer. Begin b.v. met de blauwe bessen, doe ze in de blender en hak ze in hele kleine stukjes en doe ze in een glaasje. Was de blender af en neem vervolgens de kiwi en doe hetzelfde. Schep dan het kiwi-ijs heel voorzichtig op het eerste laagje en was de blender weer af en doe als laatste de aardbeien erin. Ook het aardbeien-ijs schepje voorzichtig op het kiwi-ijs. En klaar is is het heerlijke ijsje.

Enjoy!

IMG_20140401_183759

Advertenties

Een gedachte over “Kleurig fruitijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s